+31 76 - 5331331

Glasvezel Langenboom

In Langenboom zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Langenboom beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van een zakelijke glasvezelverbinding in Langenboom

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding kent Zakelijk Glasvezel een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Langenboom een hoop komt kijken. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende vertragende factoren. Hierbij kunt u het beste denken aan zaken als een tekort aan capaciteit in de grond, vorst, de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast Zakelijk Internet zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. U kunt hierbij het beste denken aan diensten als VoIP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die kunnen worden afgenomen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Het is mogelijk om verschillende diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.


Langenboom maakt onderdeel uit van de gemeente Mill en Sint Hubert