+31 76 - 5331331

Glasvezel Langbroek

In Langbroek zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

Doe de Glasvezel postcodecheck

De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van ontzettend hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Zakelijk glasvezeltarieven in Langbroek

Op elke locatie in Langbroek gelden unieke glasvezeltarieven. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige kosten zullen zijn. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Langbroek? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.