+31 76 - 5331331

Glasvezel Landsmeer

In Landsmeer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Landsmeer beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Landsmeer die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk glasvezel

Standaard wordt Zakelijk glasvezel geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. U kunt op dit groeipad verschillende diensten stapelen. Naast de standaarddienst Zakelijk internet heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende opties ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Wanneer de standaardcapaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw bedrijf, kan IP Visie tegen meerprijs de capaciteit voor u verhogen tot maximaal 10 Gbit/s. Wat de toekomst ook brengt of hoeveel diensten u ook wenst te gebruiken... met Zakelijk glasvezel is uw bedrijf voorbereid op de toekomst!

Levertijd van Zakelijk glasvezel in Landsmeer

Gemiddeld bedraagt de levertijd voor een nieuwe glasvezel aansluiting 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er nogal wat komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding in Landsmeer. De doorlooptijd van aanvraag tot realisatie heeft met de inrichting van het proces te maken. Een opdracht wordt in de praktijk opgesplitst in ruwweg 20 deelprocessen die allemaal worden verdeeld over meerdere partijen, deze partijen zijn allemaal betrokken bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast zijn er een aantal factoren die de oplevering kunnen vertragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vorst, bouwvak, aanvragen van de benodigde vergunningen en nog véél meer