+31 76 - 5331331

Glasvezel Landhorst

In Landhorst zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Landhorst beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel wordt het gemakkelijk om uw bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee- of meer vestigingen doet koppelen, dan ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur waardoor beheer wordt vereenvoudigt en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar zijn. Er zijn meerdere manieren om met behulp van Zakelijk Glasvezel vestigingen te koppelen. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt hierdoor vele malen aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar het datacenter waar uw serverapparatuur zich bevindt.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Landhorst

In Landhorst zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. tarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Landhorst aan de hand van onze unieke Postcodecheck.