+31 76 - 5331331

Glasvezel Rukkenerweg in Landgraaf

Op het bedrijventerrein aan de Rukkenerweg in Landgraaf is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Rukkenerweg aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Om de aanvraagprocedure voor Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Koppelen van bedrijfsvestigingen

Met Zakelijk Glasvezel kunt u gemakkelijk eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Op deze manier ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen aan elkaar te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling via een VLAN naar uw serverapparatuur wordt gemaakt.