+31 76 - 5331331

Glasvezel Abdissenbosch in Landgraaf

Op het bedrijventerrein Abdissenbosch in Landgraaf is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om via uw glasvezelverbinding u telefoonverkeer af te handelen. Zowel data als telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van VoIP. Het is daarnaast ook mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Abdissenbosch

Bij het aanleggen van een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Abdissenbosch. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit in de grond en meer...