Glasvezel Landgraaf

In Landgraaf zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Landgraaf beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Landgraaf

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Landgraaf, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Strijthagen
  • Rukkenerweg
  • Abdissenbosch

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Met dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering.

Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw Het is hierdoor mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een glasvezelverbinding. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar maximaal 10 Gbit/s.

Cloud telefonie via Zakelijk Glasvezel

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om via uw glasvezelverbinding u telefoonverkeer af te handelen. Zowel data als telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding.

Bij ons heeft u de keuze uit een tweetal Voice over IP diensten. Uw huidige telefooncentrale kan worden gekoppeld aan een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van VoIP. Het is daarnaast ook mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale uit de cloud te gebruiken op basis van Hosted Telefonie eventueel gekoppeld aan Microsoft Teams.