Glasvezel Landgraaf

In Landgraaf zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Landgraaf beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Met dit toekomstvaste groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, het is hierdoor mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een glasvezelverbinding. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar maximaal 10 Gbit/s.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Landgraaf die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Strijthagen, Rukkenerweg en Abdissenbosch.

Glasvezelverbinding in Landgraaf bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Er wordt u ook gevraagd naar uw wensen voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Cloud telefonie via Zakelijk Glasvezel

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om via uw glasvezelverbinding u telefoonverkeer af te handelen. Zowel data als telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal Voice over IP diensten. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van VoIP. Het is daarnaast ook mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.