Glasvezel Landerd

In de gemeente Landerd zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Landerd die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Schaijk

Zeeland

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

In de provincie Noord-Brabant ligt de gemeente Landerd. De gemeente telt zo'n kleine 15.300 inwoners en behoort tot de Stedelijke Regio Oss. De gemeente is relatief nieuw en is rond 1994 ontstaan. De gemeente kent enkele kernen. In de gemeente Landerd zijn teven diverse Rijksmonumenten te zien. De gemeente Landerd is voornamelijk bereikbaar via de provinciale wegen N277 en via de N234. Bovendien is de gemeente ook bereikbaar via de snelweg A50.

Meer informatie over glasvezel in de gemeente Landerd

Sinds oktober 2015 zijn de plannen voor een eigen glasvezelverbinding in de gemeente Landerd goedgekeurd. In april 2016 zijn de eerste werkzaamheden gestart voor zowel zakelijk als particulier glasvezel in de eerste kernen van de gemeente Landerd. Het glasvezelaanlegbedrijf E-Fiber is verantwoordelijk voor de glasvezelaanleg. Wanneer de werkzaamheden eind 2016 zullen zijn afgerond heeft vrijwel ieder adres in de gemeente Landerd een eigen glasvezelverbinding en van supersnel internet. Dit is zowel particulier als zakelijk glasvezel

Postcodes binnen de gemeente Landerd

5374, 5375, 5410, 5411