+31 76 - 5331331

Glasvezel Koningshoek in Lage Mierde

Op het bedrijventerrein Koningshoek in Lage Mierde is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Koningshoek

Bent u met meerdere partijen gevestigd in hetzelfde bedrijfspand? Dan is er de mogelijkheid om een glasvezelaansluiting te delen om zo op de kosten te kunnen besparen. Wanneer een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal een van de partijen worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezel-access en het betalen van de eenmalige en maandelijkse abonnementskosten. Hierbij is het gebruikelijk dat deze kosten gedeeltelijk worden doorgerekend naar de overige partijen. Vervolgens kan iedere partij zijn gewenste diensten afnemen bij IP Visie. Hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan naar eigen wens worden gevuld met verschillende diensten. Doordat een glasvezelverbinding modulair en schaalbaar van opbouw is kunnen er meerdere diensten worden afgenomen over dezelfde breedbandverbinding. Is de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend voor uw organisatie? Dan is het mogelijk om op aanvraag en tegen meerprijs de capaciteit te laten verhogen tot maximaal 10 Gbit/s.