+31 76 - 5331331

Glasvezel Kwadijk

In Kwadijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Kwadijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezel tarieven in Kwadijk

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand. Iedere locatie in Kwadijk kent zijn eigen unieke glasvezel tarieven voor zowel de eenmalige aansluitkosten als de maandelijkse abonnementskosten. De eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelaansluiting zijn voor het grootste deel afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfslocatie en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt in de buurt. Hoe gemakkelijker een glasvezelverbinding voor uw locatie te realiseren is, des te aantrekkelijker zullen de aansluitkosten voor u uitvallen. Tevens kunt u een Postcodecheck uitvoeren om direct overzicht te krijgen van de geldende tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijf in Kwadijk.

Zakelijk glasvezel verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen met uw bedrijf heeft u een aantal factoren om rekening mee te houden. Een van de eerste prioriteiten is het verhuizen van uw zakelijke glasvezelverbinding. Een glasvezelverbinding is vanaf het moment van aanleg verbonden aan uw bedrijfspand. Een verhuizing is dan in feite ook een opheffing van het abonnement op uw oude bedrijfslocatie. Voor uw nieuwe bedrijfslocatie dient u een nieuwe glasvezel verbinding aan te vragen. Uiteraard kunnen de diensten die u afneemt wel gewoon worden verhuisd naar uw nieuwe bedrijfslocatie. IP Visie raadt aan om minimaal vier maanden van tevoren uw bedrijfsverhuizing aan te geven omdat de gemiddelde levertijd van Zakelijk glasvezel gemiddeld 3 tot 4 maanden bedraagt. Om vervelende verassingen te voorkomen kunt u het beste in een zo vroeg mogelijk stadium informeren naar de mogelijkheden voor een glasvezel aansluiting op uw nieuwe locatie, maar ook uzelf ervan te vergewissen wat alle mogelijkheden met betrekking tot Zakelijk glasvezel zijn op uw nieuwe bedrijfslocatie. U kunt zo voorkomen dat u kort voor dag dure tijdelijke oplossingen moet realiseren.


Kwadijk maakt onderdeel uit van de gemeente Edam-Volendam