+31 76 - 5331331

Glasvezel Kwadendamme

In Kwadendamme zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Kwadendamme beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd glasvezel in Kwadendamme

Om een nieuwe glasvezel access te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Kwadendamme. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Redundante verbinding

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.


Kwadendamme maakt onderdeel uit van de gemeente Borsele