+31 76 - 5331331

Glasvezel Kuinre

In Kuinre zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting in Kuinre zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Kuinre

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Kuinre een hoop komt kijken. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen die worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal zijn betrokken bij de uiteindelijke oplevering. Daarnaast zijn er ook een aantal factoren die een oplevering kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals spoor-/snelwegen, vorst, het aanvragen van de benodigde vergunningen bij de gemeente en meer...

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over een glasvezelverbinding kunnen worden afgenomen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U heeft de mogelijkheid om verschillende diensten te stapelen of om diensten aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.


Kuinre maakt onderdeel uit van de gemeente Steenwijkerland