+31 76 - 5331331

Glasvezel Kudelstaart

In Kudelstaart zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Kudelstaart beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities bijna overal een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding in Kudelstaart

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere deelnemers. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.

Aanvullende diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. U kunt dan denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.