+31 76 - 5331331

Glasvezel Kruiningen

In Kruiningen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Kruiningen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Kruiningen die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Nishoek.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Kruiningen

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is afgelopen, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract doet tekenen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.

Zekerheid op de uptime van uw glasvezelverbinding

Wanneer internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is een redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.