Glasvezel Krommenie

In Krommenie zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Krommenie beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Krommenie

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelaansluiting. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in Krommenie een hoop komt kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verscheidene levertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Zakelijk Glasvezel diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Er kan dan gedacht worden aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VOIP bellen, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.


Krommenie (provincie Noord-Holland) maakt onderdeel uit van de gemeente Zaanstad