Glasvezel Krimpen aan den IJssel

In Krimpen aan den IJssel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezelaansluiting in Krimpen aan den IJssel zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel beschikt over twee glasvezel knooppunten: één aan de Pieter Lastmanstraat en één aan de Populierenlaan. Vanaf deze locaties vertrekken diverse backbones naar de wijken en bedrijventerreinen. Dit zorgt er voor dat in het gebied rondom de Parallelweg, Lekdijk en Noord prima voorzieningen zijn ontstaan op het gebied van snelle internet verbindingen.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Krimpen aan den IJssel die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Stormpolder.

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADS, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge uptime van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %

Glasvezeltarieven in Krimpen aan den IJssel

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven van glasvezel.