Glasvezel Krimpen aan den IJssel

In Krimpen aan den IJssel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezelaansluiting in Krimpen aan den IJssel zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Krimpen aan den IJssel die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de provincie Zuid-Holland ligt Krimpen aan den IJssel. Krimpen aan den IJssel is gelegen in de Krimpenerwaard en telt zo'n 29.000 inwoners. Naast een woonplaats is Krimpen aan den IJssel tevens een gemeente en maakt deel uit van de regio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Krimpen aan den IJssel is een kerkelijk dorp. Krimpen aan den IJssel beschikt over diverse natuurgebiedjes en recreatiemogelijkheden. Krimpen aan den IJssel is bereikbaar via de N210.

Meer informatie over glasvezel in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel beschikt over twee KPN centrales: één aan de Pieter Lastmanstraat en één aan de Populierenlaan. Een glasvezelverbinding is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezelaansluitingen modulair van opbouw en schaalbaar zijn.

Overige locaties in Krimpen: Parallelweg, Lekdijk en Noord

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADS, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge uptime van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %

Glasvezeltarieven in Krimpen aan den IJssel

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven van glasvezel.