+31 76 - 5331331

Glasvezel Tiendweg-Oost in Krimpen aan de Lek

Op het bedrijventerrein Tiendweg-Oost in Krimpen aan de Lek is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Tiendweg-Oost

Bij de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er nogal wat komt kijken om een nieuwe glasvezelverbinding op Tiendweg-Oost te realiseren. Zo bestaat dit proces uit wel 20 deelprocessen die worden verdeeld onder meerdere partijen, die allen betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Daarnaast zijn er een aantal factoren die ervoor kunnen zorgen dat een oplevering wordt vertraagd. Dit zijn factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer.

Zakelijk Glasvezel diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Dan moet u denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP Trunk en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.