Glasvezel Krimpen aan de Lek

In Krimpen aan de Lek zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Tiendweg-Oost.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Krimpen aan de Lek, die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Tiendweg-Oost.

Aanvullende diensten

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als SIP Trunk, Hosted Telefonie, Ethernet VPN, Cloud Connect en nog vele andere diensten. U bent vrij om verschillende diensten te stapelen op uw glasvezelverbinding totdat er een maximale capaciteit van 1 Gbit/s is bereikt.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Krimpen aan den Lek

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel een drietal standaard contracttermijnen. Het is mogelijk om een glasvezelcontract af te sluiten voor een periode van 1, 3 of 5 jaar.

Wanneer u ervoor kiest om een contract af te sluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is afgelopen, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wilt u geen verlengingscontract tekenen? Dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven hierbij geldig.


Krimpen aan den Lek maakt onderdeel uit van de gemeente Krimpenerwaard