+31 76 - 5331331

Glasvezel De Oude Zeug in Kreileroord

Op het bedrijventerrein De Oude Zeug in Kreileroord is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Op glasvezel kunnen ontzettend hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op de Oude Zeug

Zakelijk Glasvezel kent in het geval van een nieuwe aansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Om een glasvezelverbinding op bedrijventerrein de Oude Zeug te realiseren komt veel kijken. Zo is een oplevering uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen, waarbij er rekening moet worden gehouden met levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...