+31 76 - 5331331

Glasvezel Krabbendijke

In Krabbendijke zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Krabbendijke beschikt nog niet over een eigen glasvezelnetwerk, maar bedrijven kunnen toch tegen aantrekkelijke condities worden aangesloten op glasvezel.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Krabbendijke die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Krabbendijke bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. Er wordt u ook gevraagd naar uw voorkeur voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Zakelijk Glasvezel kunt u aanvragen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Krabbendijke

Om een nieuwe glasvezel access te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Krabbendijke. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verschillende levertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.