+31 76 - 5331331

Glasvezel Kortgene

In Kortgene zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Kortgene beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Kortgene die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Waarom Zakelijk glasvezel?

Zakelijk Glasvezel biedt veel voordelen. Bedrijven die aangesloten zijn op het glasvezelnetwerk van KPN beschikken naast een gelijke up- en download snelheid ook over een constante, stabiele verbinding. Glasvezel biedt in tegenstelling tot ADSL en kabelverbindingen een hogere betrouwbaarheid met een up-time van minimaal 99,9%.

Kortgene maakt onderdeel uit van de gemeente Noord Beveland en is direct gelegen aan het Veerse Meer. In Kortgene kan gebruik gemaakt worden van gratis wifi rondom de Kaaioprit, de Kaaidijk en de Hoofdstraat. Delta is degene die de uitvoering hiervan verzorgt. Op deze manier kunnen gebruikers gratis gebruik maken van internet.

Diensten stapelen op Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel wordt geleverd met de standaarddienst Zakelijk internet. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Hierbij kunt u denken aan Pinnen over IP, Alarm over IP, Ethernet VPN, VoIP Bellen en nog véél meer. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er maximaal afgenomen kunnen worden. Zakelijk glasvezel kent een capaciteit van 1 Gbit/s (Uit te breiden op aanvraag en tegen meerprijs naar wel 10 Gbit/s). U kunt diensten blijven stapelen en aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.