+31 76 - 5331331

Glasvezel Jumaheerd in Kollum

Op het bedrijventerrein Jumaheerd in Kollum is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel op Jumaheerd

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelverbinding een levertijd van 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Jumaheerd komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. De oplevering bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Voordelen van een glasvezelverbinding

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Met Zakelijk Glasvezel bent u zeker van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.