+31 76 - 5331331

Glasvezel Kolhorn

In Kolhorn zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Kolhorn beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om vrijwel overal in Kolhorn tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer glasvezeltarieven in Kolhorn

Elke locatie in Kolhorn heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. De aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Kolhorn, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Zakelijk Glasvezel in Kolhorn bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag opgeven. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.