+31 76 - 5331331

Glasvezel Kolhorn

In Kolhorn zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezelaansluiting in Kolhorn (provincie Noord-Holland) zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer glasvezeltarieven in Kolhorn

Elke locatie in Kolhorn heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. De aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Kolhorn, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Zakelijk Glasvezel in Kolhorn bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag opgeven. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.