+31 76 - 5331331

Glasvezel Rengers in Kolham

Op het bedrijvenpark Rengers in Kolham is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijvenpark Rengers aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. Verder dient in de aanvraag ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijvenpark Rengers

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Rengers gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De geldende tarieven voor uw locatie worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.


Bedrijvenpark Rengers ligt in een mileuzone