Glasvezel Kolham

In Kolham zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Kolham die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Rengers.

Aanvullende diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dit zijn voornamelijk diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. Het is mogelijk om verschillende diensten te stapelen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Kolham

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal zaken van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag zal ook opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Het is ook mogelijk om extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Om de aanvraagprocedure van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.


Kolham maakt onderdeel uit van de gemeente Midden-Groningen