+31 76 - 5331331

Glasvezel Portengensebrug in Kockengen

Op het bedrijventerrein Portengensebrug in Kockengen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden hangen af van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op Portengensebrug

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in één bedrijfspand, dan is het mogelijk om een glasvezelverbinding te delen om zo te besparen op de kosten. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld gaat worden, dan zal een van de partijen worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezel access. In de meeste gevallen rekent de hoofdcontractant de eenmalige- en maandelijkse kosten gedeeltelijk door naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd en zijn dus niet zichtbaar voor de overige deelnemers.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.