Glasvezel Klundert

In Klundert zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Klundert beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Molenvliet

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Klundert, die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Molenvliet.

Glasvezel in Klundert bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens zijn er een aantal zaken die wij van u dienen te ontvangen. U zult moeten aangeven welke aanvullende diensten u op uw verbinding wilt gaan afnemen en of u gebruik wilt maken van een managed router, die volledig door ons wordt beheerd. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, kunt u dit ook opgeven in de aanvraag.

Aanvullende diensten

Zakelijk internet is een standaarddienst die over een glasvezelverbinding wordt geleverd. Naast Zakelijk internet heeft u een vrije keuze in het afnemen uit een ruime keuze van aanvullende diensten. U kunt hierbij aan diensten denken als Hosted Telefonie, SIP-trunk, Ethernet VPN, IP-VPN, Cloud Connect en nog véél meer. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er op de verbinding kunnen worden afgenomen. Zakelijk glasvezel zoals deze standaard geleverd wordt kent een capaciteit van 1 Gbit/s (Uit te breiden tegen meerpijs naar 10 Gbit/s). U kunt dus net zolang diensten blijven stapelen totdat de capaciteit van 1 Gbit/s wordt bereikt.