+31 76 - 5331331

Glasvezel Klundert

In Klundert zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Klundert die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De vestingsstad Klundert ligt in de gemeente Moerdijk, in de provincie Noord-Brabant en telt ruim 5.500 inwoners.

Zakelijk glasvezel in Klundert bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens zijn er een aantal zaken die wij van u dienen te ontvangen. U zult moeten aangeven welke aanvullende diensten u op uw verbinding wilt gaan afnemen en of u gebruik wilt maken van een managed of unmanaged router. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Wanneer u direct Zakelijk glasvezel wenst te bestellen kunt u ook altijd contact opnemen met een van onze consultants.

Aanvullende diensten

Zakelijk internet is een standaarddienst die over een glasvezelverbinding wordt geleverd. Naast Zakelijk internet heeft u een vrije keuze in het afnemen uit een ruime keuze van aanvullende diensten. U kunt hierbij aan diensten denken als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP bellen, SIP-trunk, Ethernet VPN en nog véél meer. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er op de verbinding kunnen worden afgenomen. Zakelijk glasvezel zoals deze standaard geleverd wordt kent een capaciteit van 1 Gbit/s (Uit te breiden tegen meerpijs naar 10 Gbit/s). U kunt dus net zolang diensten blijven stapelen totdat de capaciteit van 1 Gbit/s wordt bereikt.