Glasvezel Kloosterzande

In Kloosterzande (Zeeuws Vlaanderen) zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Kloosterzande beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Kloosterzande die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Hoek en Bosch, gelegen aan de zuidkant van Kloosterzande. Tevens zijn er mogelijkheden op het bedrijventerrein in de nabijgelegen haven bij Walsoorden.

Zakelijk Glasvezel tarieven

In Kloosterzande geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Controleer de mogelijkheden en actuele tarieven van Kloosterzande in onze postcodecheck.

Vestigingen koppelen met glasvezel

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het gemakkelijk om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter  of public cloud waar uw servers en applicaties zich bevinden.