+31 76 - 5331331

Glasvezel Pollux in Klazienaveen

Op het bedrijventerrein Pollux in Klazienaveen ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het bedrijventerrein is het voor bedrijven mogelijk om tegen standaard tarieven te beschikken over een glasvezel aansluiting. De eenmalige- en maandelijkse kosten van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Pollux

Om te kunnen besparen op de kosten van een glasvezelverbinding, dan is er de mogelijkheid om een verbinding te delen met een andere partij. Hiervoor is het echter wel vereist dat alle deelnemers zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal aangesteld worden als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk hierbij is het dat een deel van de kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn om privacyredenen afgeschermd van de overige deelnemers.

Zekerheid op de uptime van uw verbinding

Wanneer internet van groot belang is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding. U beschikt dan over extra zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding van twee verschillende internetproviders over een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies bij het kiezen van een geschikte oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en welke vorm het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie en waarom.