+31 76 - 5331331

Glasvezel Klazienaveen

In Klazienaveen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Klazienaveen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Klazienaveen die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Klazienaveen aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er enkele bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter dient u ook op te geven in de aanvraag. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. U kunt Zakelijk Glasvezel aanvragen bij een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een prijsopgave.

Uw glasvezelaansluiting in Klazienaveen delen

Indien u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Hierbij dient een van de deelnemende partijen aangesteld te worden als hoofdcontractant die verantwoordelijk is voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de gemoeide kosten door naar de overige partijen. Bij het delen van een glasvezelverbinding heeft het verbruik van de overige partijen geen invloed op uw eigen verbinding. Dat houdt in dat hoeveel bandbreedte er ook wordt verbruikt door de overige partijen u hiervan geen snelheidsverlies zult ondervinden op uw eigen verbinding, ondanks dat alle partijen zijn aangesloten op dezelfde glasvezelswitch.