+31 76 - 5331331

Glasvezel Industrieweg in Klaaswaal

Op de industrieweg in Klaaswaal is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan is het heel gemakkelijk om eventuele vestigingen of filialen aan elkaar te koppelen. Door 2 of meer bedrijfsvestigingen te koppelen creëert u één centrale infrastructuur die vele voordelen kan bieden. Het koppelen van bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op meerdere manieren worden gerealiseerd. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een Ethernet-VPN of om een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk plezieriger doordat er een directe koppeling wordt opgezet via een VLAN naar uw patchkast en overige serverapparatuur.

Zakelijk Glasvezel delen op de Industrieweg

Door een glasvezelverbinding te delen met een andere partij kan er worden bespaard op de kosten. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het vereist dat alle deelnemers zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen dient aangesteld te worden als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezel-access. Hierbij is het gebruikelijk dat de hoofdcontractant de kosten voor een glasvezelaansluiting doet doorrekenen naar de overige deelnemers. Iedere partij kan vervolgens rechtstreeks bij IP Visie zijn gewenste diensten afnemen, waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.