Glasvezel Industrieweg in Klaaswaal

Op de industrieweg in Klaaswaal is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Controleer glasvezeltarieven in Industrieweg

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven, zo ook in Industrieweg. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. De aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Industrieweg met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel in Industrieweg bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Doe de Glasvezel postcodecheck