+31 76 - 5331331

Glasvezel Kinderdijk

In Kinderdijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Kinderdijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel in Kinderdijk

Zakelijk Glasvezel kan op iedere locatie in Nederland worden geleverd. De eenmalige aansluitkosten van Zakelijk Glasvezel zijn echter afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand op grotere afstand is verwijderd van de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur, dan dient u er rekening mee te houden dat de eenmalige aansluitkosten in hoog tempo kunnen oplopen. Dit komt omdat de glasvezelverbinding over een grotere afstand aangelegd moet worden. Om deze reden kent iedere locatie in Nederland zijn eigen tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor een specifieke locatie in Kinderdijk.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP-telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die kunnen worden afgenomen wordt echter bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.


Kinderdijk maakt onderdeel uit van de gemeente Molenlanden