+31 76 - 5331331

Glasvezel Kesteren

In Kesteren zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Kesteren beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Kesteren die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Broekdijk en Panhuis.

Zakelijk glasvezeltarieven in Kesteren

In elke locatie in Kesteren gelden unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen zijn. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Kesteren aan de hand van onze unieke postcodecheck.

Het kiezen van een glasvezelrouter...

Voordat u gebruik kunt maken van uw glasvezelverbinding, is het van essentieel belang dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een Managed Router service zodat u volop kunt genieten van uw glasvezelverbinding. Daarnaast heeft u uiteraard ook de mogelijkheid om zelf voor een geschikte glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed Glasvezelrouter: Wanneer u een managed router afneemt, dan blijft de glasvezelrouter eigendom van IP Visie. IP Visie is bij een managed router verantwoordelijk voor een correcte werking van het apparaat en de router zal dan ook voor u worden geïnstalleerd en beheerd.  U heeft zelf geen toegang tot de router en is er ook geen mogelijkheid om de standaardconfiguratie aan te passen. Bij defecten aan de apparatuur zal IP Visie deze zonder extra kosten vervangen.

  • Routerloos: Het afnemen van een glasvezelrouter bij IP Visie is natuurlijk geen verplichting. Wanneer u zelf voor een glasvezelrouter wilt zorgen, dan is dit geheel mogelijk. Wanneer u ervoor kiest om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan de gestelde specificaties.