+31 76 - 5331331

Glasvezel Kessel

In Kessel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Kessel beschikt nog niet over een eigen glasvezel netwerk, maar bedrijven kunnen op individuele basis gewoon worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Kessel die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijke glasvezelverbinding verhuizen

Wanneer u met uw bedrijf gaat verhuizen heeft u veel om rekening mee te houden. Een van de eerste prioriteiten waaraan u dient te denken is het verhuizen van uw zakelijke glasvezelverbinding. Een glasvezelverbinding is echter onlosmakelijk verbonden met uw bedrijfspand en kan daarom niet worden verhuisd. Een verhuizing van uw bedrijfspand is dan ook in feite een opheffing van het abonnement op uw oude locatie. Om gebruik te maken van Zakelijk glasvezel op de nieuwe locatie dient u een nieuwe glasvezelverbinding aan te vragen. Uiteraard kunnen de aanvullende diensten die u momenteel afneemt wel gewoon worden verhuisd. IP Visie adviseert om minimaal 4 maanden van tevoren uw bedrijfsverhuizing kenbaar te maken, omdat de levertijd van een nieuwe glasvezelverbinding gemiddeld 3 tot 4 maanden bedraagt. Om vervelende verassingen te voorkomen kunt u het beste in een zo vroeg mogelijk stadium informeren naar de mogelijkheden van Zakelijk glasvezel op uw nieuwe locatie. Zo kunt u voorkomen dat u kort voor dag allerlei tijdelijke en kostbare oplossingen moet gaan realiseren. Neem contact met een van onze adviseurs op om de verhuizing van uw glasvezelverbinding in gang te zetten.

Zakelijk glasvezel in Kessel aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast de vereiste bedrijfsgegevens die wij van u dienen te ontvangen zult u ook in de aanvraag moeten opgeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw wensen voor een managed of unmanaged router. Wanneer de behoefte aan extra (vaste) IP-adressen bestaat, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Wilt u Zakelijk glasvezel realiseren op uw bedrijfslocatie in Kessel? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.


Kessel (provincie Limburg) ligt in de gemeente Peel en Maas