+31 76 - 5331331

Glasvezel Parkstad Limburg in Kerkrade

Binnen Parkstad Limburg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De acht gemeenten die tesamen Parkstad Limburg vormen zijn Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal. Parkstad Limburg beschikt over een eigen glasvezel netwerk, waardoor bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten.

De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

 

Glasvezel tarieven in Parkstad Limburg

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezel netwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand en de afstand tot de glasvezelinfrastructuur. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de huur van de glasvezel, de gewenste internetsnelheid en contractduur. Via de postcode check ziet u snel en gemakkelijk wat de kosten voor uw bedrijf zijn voor een glasvezel verbinding.