Glasvezel Parkstad Limburg in Kerkrade

Binnen Parkstad Limburg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De acht gemeenten die tesamen Parkstad Limburg vormen zijn Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal. Parkstad Limburg beschikt over een eigen glasvezel netwerk, waardoor bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten.

De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In Zuidoost Limburg ligt het bestuurlijk samenwerkingsverband Parkstad Limburg. Parkstad Limburg bestaat uit diverse gemeentes in Zuid-Limburg en telt samen maar liefst 255.000 inwoners. Doordat in sommige delen van Parkstad in de 20ste eeuw de mijnstreken zijn geweest, staan deze delen nog tegenwoordig steeds bekend als de Oostelijke Mijnstreek. Doordat er in Parkstad Limburg vele attracties voor toeristen aanwezig zijn, is de regio een van de snelst groeiende regio's van Nederland qua toerisme. Parkstad Limburg ligt in een kansrijke omgeving, waardoor er met diverse Euregionale grenspartners in Duitsland en België wordt samengewerkt.

Tourism For Tomorrow Award 2016

In 2016 is Parkstad Limburg de trotse winnaar van de Tourism For Tomorrow Award 2016. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de World Travel & Tourism Council en is dé hoogste toeristische onderscheiding van de wereld. Mede dankzij evenementen als Cultura Nova en andere toeristische attracties zoals GaiaZOO en de Parkstad Plaza heeft Parkstad Limburg deze wereldprijs kunnen winnen. Bovendien is er altijd wel één activiteit te doen in Parkstad Limburg.

Meer informatie over glasvezel in Parkstad Limburg

Parkstad Limburg houdt zich veel bezig met de aanleggingen en ontwikkelingen van zakelijk glasvezel in de regio. Door de jaren heen hebben veel gemeenten die bij Parkstad Limburg zijn aangesloten een eigen glasvezelring gelegd. Het glasvezelaanlegbedrijf Reggefiber heeft vrijwel alle gemeenten in Parkstad van zowel zakelijk als particulier glasvezel voorzien. Hierdoor kunnen vrijwel alle 255.000 inwoners van Parkstad Limburg genieten van razendsnel internet.

Glasvezel tarieven in Parkstad Limburg

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezel netwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand en de afstand tot de glasvezelinfrastructuur. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de huur van de glasvezel, de gewenste internetsnelheid en contractduur. Via de postcode check ziet u snel en gemakkelijk wat de kosten voor uw bedrijf zijn voor een glasvezel verbinding.