+31 76 - 5331331

Glasvezel Euregio Park in Kerkrade

Op het Euregio Park in Kerkrade is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Euregio Park aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over uw glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer af te handelen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij lopen zowel data als telefonie gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale te voorzien van een SIP Trunk om te profiteren van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan biedt Hosted Telefonie hiervoor een oplossing.