+31 76 - 5331331

Glasvezel Dentgenbach in Kerkrade

Op het bedrijventerrein Dentgenbach in Kerkrade is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven op bedrijventerrein Dentgenbach

Op bedrijventerrein Dentgenbach zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. De aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden op Dentgenbach aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel op Dentgenbach

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. Er wordt u ook gevraagd naar uw wensen voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van een glasvezelverbinding, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.