Glasvezel Kerkrade

In Kerkrade zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Kerkrade beschikt over een eigen glasvezelring die door de gemeente loopt, waardoor bedrijven gunstig een aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Kerkrade

Kerkrade beschikt over diverse bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Kerkrade zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor er meerdere diensten afgenomen kunnen worden over dezelfde verbinding.

Dentgenbach

Op bedrijventerrein Dentgenbach zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein Dentgenbach is één van de grootste bedrijventerreinen van Parkstad Limburg. Op het terrein zijn er diverse bedrijven gevestigd, waaronder enkele belangrijke multinationals.

Locht

Op bedrijvenpark Locht zijn er voor bedrijven ook mogelijkheden om te beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting om zo van snel internet gebruik te kunnen maken.

Willem Sophia

Op bedrijventerrein Willem Sophia zijn er eveneens mogelijkheden voor bedrijven om op individuele basis een aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren.

Overige bedrijvenlocaties in Kerkrade

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijvenlocaties in Kerkrade ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op Euregio Park en Spekholzerheide gevestigd zijn kunnen ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Uw bedrijfsvestiging(en) aan elkaar koppelen met behulp van Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Op deze manier wordt er een centrale netwerkinfrastructuur gecreëerd waarmee beheer wordt vereenvoudig en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar worden. Het koppelen van bedrijfsvestigingen kan op verschillende manieren. Er kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers- en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.