+31 76 - 5331331

Glasvezel Nijverheidsstraat in Kerkdriel

Op het bedrijventerrein Nijverheidsstraat in Kerkdriel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen op de Nijverheidsstraat

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist. Dit zijn voornamelijk bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag zullen de gewenste diensten die u wenst in te zetten moeten worden opgegeven. Wanneer er binnen uw organisatie behoefte bestaat aan extra IP-adressen, dan kan dit worden opgegeven in de aanvraag. Tevens dient ook de keuze voor een managed of een unmanaged glasvezelrouter te worden aangegeven in de aanvraag. Om de aanvraagprocedure voor Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel & bandbreedte

Bij Zakelijk Glasvezel heeft u standaard 1 Gbit/s aan capaciteit tot uw beschikking. Aan de hand van dit groeipad heeft u de mogelijkheid om verschillende diensten te stapelen. Mede doordat Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw is kunnen er meerdere diensten worden afgenomen over dezelfde verbinding. Wanneer de behoefte aan capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan is er de mogelijkheid om uw capaciteit te vertienvoudigen tot wel 10 Gbit/s tegen een meerprijs.