+31 76 - 5331331

Glasvezel Kerkdriel

In Kerkdriel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Kerkdriel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Bedrijven hebben hierdoor de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Kerkdriel die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen aan de Nijverheidsstraat, Hoenzadriel, Industriestraat en Ambachtstraat.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Kerkdriel

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal ook opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten er over de glasvezelverbinding geleverd moeten worden en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Vestigingen koppelen met glasvezel

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.