+31 76 - 5331331

Glasvezel Kelpen-Oler

In Kelpen-Oler zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Kelpen-Oler beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Kelpen-Oler bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt afnemen. Met uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Dubbel uitgevoerde verbinding

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is een redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.