+31 76 - 5331331

Glasvezel Katwoude

In Katwoude zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Katwoude beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel is modulair en schaalbaar

Zakelijk Glasvezel is zowel modulair als schaalbaar. Dit betekent dat u meerdere diensten kunt afnemen over slechts één verbinding. Daarbij kunt u per dienst bepalen wat de capaciteit en/of snelheid moet worden. De populairste dienst die over een glasvezel verbinding wordt geleverd is uiteraard Zakelijk internet, maar daarnaast kunt u kiezen uit een grote diversiteit aan andere diensten zoals VoIP, Pinnen over IP, Ethernet VPN en meer.

Aanleg van Zakelijk glasvezel in Katwoude

Het aanleggen van Zakelijk glasvezel is in héél Katwoude mogelijk. Op iedere gewenste locatie in Katwoude is het mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding aan te leggen. De aansluitkosten van een glasvezelverbinding zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur die overbrugd moet worden. Wanneer u de overeenkomst voor een glasvezelverbinding heeft ondertekend, zal aan de opdracht een projectleider worden gekoppeld. Binnen 2 weken na ondertekening van de overeenkomst zal een projectmanager contact met u opnemen en u een voorlopige oplevertijd doorgeven. De projectmanager is het gehele traject van aanvraag tot oplevering van de glasvezelverbinding in Katwoude uw aanspreekpunt.

De voorlopige opleverdatum is geen harde datum en kan gedurende het traject door omstandigheden veranderen


Katwoude maakt onderdeel uit van de gemeente Waterland