+31 76 - 5331331

Glasvezel De Rijnpoort in Katwijk (Zuid-Holland)

Op het bedrijvencentrum De Rijnpoort in Katwijk ligt een glasvezel netwerk. Het is mogelijk voor alle bedrijven die hier zijn gevestigd om tegen standaard tarieven aangesloten te worden. De eenmalige- en maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op De Rijnpoort bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn uw bedrijfs- en locatiegegevens vereist. Verder dient u in de aanvraag op te geven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook middels de aanvraag worden aangevraagd. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw bedrijfslocatie? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt Zakelijk Glasvezel voorzien van een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit enorme toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om deze capaciteit tegen meerprijs uit te breiden naar 10 Gbit/s.