+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Heen in Katwijk (Zuid-Holland)

Op bedrijventerrein het Heen in Katwijk (Zuid-Holland) ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen aangesloten worden op dit netwerk tegen standaard tarieven. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel op het Heen

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein het Heen gelden voor Zakelijk Glasvezel unieke tarieven. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Indien uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, Ethernet VPN, SIP Trunk, Zakelijk Pinnen en nog vele andere diensten. Iedere dienst kan gemakkelijk worden aangepast, zolang de maximale capaciteit van 1 Gbit/s van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.