Glasvezel Katwijk (Zuid-Holland)

In Katwijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Katwijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Katwijk

Katwijk beschikt over slechts twee bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen is daarentegen wel een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven aangesloten kunnen worden om zo gebruik te kunnen maken van razendsnel internet.

Het Heen

Bedrijventerrein Het Heen is met een oppervlakte van ruim 78 hectare het grootste bedrijventerrein van Katwijk. Op Het Heen is een glasvezelnetwerk aangelegd. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden een glasvezelaansluiting aan te laten leggen om zo te kunnen genieten van de voordelen van snel internet.

De Rijnpoort

Bedrijventerrein De Rijnpoort beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen tegen gunstige voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten.

Zakelijk Glasvezel in Katwijk aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. Zo zult u enkele bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan en in de aanvraag moeten aangeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Verder dient er in de aanvraag opgegeven te worden of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wilt inzetten en of u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.