+31 76 - 5331331

Glasvezel Katwijk (Zuid-Holland)

In Katwijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Katwijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Katwijk (Zuid-Holland) die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Katwijk

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Katwijk zijn zoals in de rest van Nederland uniek per bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor de tarieven die op uw locatie gelden is de afstand tussen het bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, hoe aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten uit zullen vallen. Om inzicht te krijgen in de actuele tarieven die gelden voor uw locatie, kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data (bijvoorbeeld Internet) als telefonie worden dan over dezelfde verbinding getransporteerd. U heeft de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale uit te rusten met een SIP Trunk om te kunnen genieten van de voordelen van IP. Daarnaast kunt u met Hosted Telefonie dezelfde functionaliteiten van een telefooncentrale huren.

Zakelijk Glasvezel in Katwijk aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. Zo zult u enkele bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan en in de aanvraag moeten aangeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Verder dient er in de aanvraag opgegeven te worden of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wilt inzetten en of u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.