Glasvezel Katwijk (Zuid-Holland)

In Katwijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Katwijk (Zuid-Holland) die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Katwijk

Het gebruik van Zakelijk Glasvezel bevordert het gemakkelijk zakendoen voor uw organisatie, vanwege de stabiliteit en betrouwbaarheid van het netwerk. Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om tot wel 1 Gbit/s aan verschillende diensten af te nemen. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Epacity, Zakelijk Internet, Zakelijk Pinnen en Alarm over IP. Daarnaast beschikt Zakelijk Glasvezel over een up-time garantie van wel 99,9%. Door deze hoge up-time is uw bedrijf verzekerd van vrijwel continue online bereikbaarheid. Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker voor bedrijven doordat het aantal Clouddiensten toeneemt waarvan zowel bedrijven als particulieren gebruik maken. Doordat Zakelijk Glasvezel symmetrisch van aard is, is de uploadsnelheid altijd even hoog als de downloadsnelheid.

Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is Zakelijk Glasvezel geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie. Van razendsnel internet tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Maar ook zaken als videoconferencing, back-ups maken op afstand en het gebruik van software of telefoniediensten die draaien in een datacenter worden met Zakelijk Glasvezel allemaal mogelijk.

Voordelen van een Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Wanneer uw bedrijf is aangesloten op een glasvezelnetwerk, dan beschikt u over een enorm toekomstvast groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard wat betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Daarnaast is een glasvezelverbinding modulair en schaalbaar van opbouw. Hierdoor wordt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één breedbandverbinding. Samen met een hoge up-time van 99,9% zorgt dat ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend geschikt is binnen uw organisatie.

  • Toekomstvast
  • Modulair & Schaalbaar
  • Uitermate betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9%

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Katwijk

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Katwijk zijn zoals in de rest van Nederland uniek per bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor de tarieven die op uw locatie gelden is de afstand tussen het bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, hoe aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten uit zullen vallen. Om inzicht te krijgen in de actuele tarieven die gelden voor uw locatie, kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Postcodes: 2220, 2221, 2222, 2223, 2224 en 2225