+31 76 - 5331331

Glasvezel Haven Cuijk in Katwijk (Noord-Brabant)

Op het bedrijventerrein Haven Cuijk in Katwijk (Noord-Brabant) is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezelverbinding delen op Haven Cuijk

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelaansluiting te delen. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. Het is gebruikelijk (indien gewenst) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel access doorrekent naar de andere partijen. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Zekerheid op de up-time van uw glasvezelverbinding

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is redundantie een uitkomst. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.