Glasvezel Katwijk (Noord-Brabant)

In Katwijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Katwijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Katwijk (Noord-Brabant) die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Haven Cuijk.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel in Katwijk

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Met deze capaciteit beschikt u over een enorm toekomstvast groeipad, wat gevuld kan worden met verschillende diensten en services. De modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen maakt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts een enkele verbinding. Is de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend voor uw organisatie? Dan kan op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit worden vertienvoudigd naar 10 Gbit/s!

Controleer uw glasvezeltarieven in Katwijk

Alle tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn uniek per bedrijfslocatie, zo ook in Katwijk. Een bepalende factor voor de geldende glasvezeltarieven op uw locatie is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Controleer aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck de actuele tarieven en mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel in Katwijk.