+31 76 - 5331331

Glasvezel Katwijk (Noord-Brabant)

In Katwijk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Katwijk (Noord-Brabant) die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel in Katwijk

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Met deze capaciteit beschikt u over een enorm toekomstvast groeipad, wat gevuld kan worden met verschillende diensten en services. De modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen maakt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts een enkele verbinding. Is de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend voor uw organisatie? Dan kan op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit worden vertienvoudigd naar 10 Gbit/s!

Controleer uw glasvezeltarieven in Katwijk

Alle tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn uniek per bedrijfslocatie, zo ook in Katwijk. Een bepalende factor voor de geldende glasvezeltarieven op uw locatie is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Controleer aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck de actuele tarieven en mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel in Katwijk.

Zakelijk Glasvezel delen in Katwijk

Om te besparen op de kosten van Zakelijk Glasvezel, kan er voor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Hiervoor is het echter wel vereist dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen dient aangesteld te worden als hoofdcontractant die de verantwoording draagt voor de glasvezelverbinding. Hierbij is het gebruikelijk dat de eenmalige aansluit- en maandelijkse kosten worden doorgerekend naar de overige deelnemers. Iedere partij kan vervolgens zijn gewenste diensten direct afnemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.