+31 76 - 5331331

Glasvezel Kapelle

In Kapelle zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Kapelle beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Kapelle die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Kapelle

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelverbinding. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Kapelle. De oplevering bestaat uit zowat 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Aanvullende diensten van Zakelijk glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Er kan dan gedacht worden aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VOIP bellen, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s niet overschreden wordt.