+31 76 - 5331331

Glasvezel Zuiderzeehaven in Kampen

Op het bedrijventerrein Zuiderzeehaven in Kampen ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van dit haventerrein hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen standaard tarieven aangesloten te worden op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. In 2009 heeft KPN hier een fijnmazig glasvezelnetwerk aangelegd dat beschikbaar is in alle straten. Aan de hand van een postcodecheck krijgt u direct inzicht in de mogelijkheden en prijzen.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Zuiderzeehaven

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn een aantal gegevens van u vereist, voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Tevens dient er in de aanvraag opgegeven te worden welke aanvullende diensten er over de verbinding geleverd dienen te worden en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Het aanvragen van extra (vaste) IP-adressen is ook mogelijk. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Tarieven van Zakelijk Glasvezel op Zuiderzeehaven

Op bedrijventerrein Zuiderzeehaven gelden voor iedere bedrijfslocatie unieke glasvezeltarieven. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezel netwerk. Aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.


Haatlandhaven maakt ook onderdeel uit van dit bedrijventerrein