+31 76 - 5331331

Glasvezel Haatland in Kampen

Op het bedrijventerrein Haatland in Kampen ligt een glasvezel netwerk van KPN. In 2009 heeft KPN dit bedrijventerrein verglaasd. hierdoor kan ieder bedrijf dat in de straten van Haatland is gevestigd tegen standaard tarieven kan worden aangesloten. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden ingezet om verschillende diensten op te stapelen. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan tegen een meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Haatland

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er nogal een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding op bedrijventerrein Haatland. Zo is dit proces uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en zijn er verscheidene factoren die een oplevering verder kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / spoorwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...